Hotel Les Voiles in Le Havre

Driesterrenhotel met uitzicht op zee

Denk aan een passagierschip, aan zo'n elegant trans-Atlantisch cruiseschip dat tussen Le Havre en New York vaart. U bent net wakker en geniet van een ontbijt met uitzicht op de oceaan. In de verte versmelten de hemel en de zee, enkel een gigantisch schip doorbreekt de vlakke horizon.

U bent in Le Havre, in het Hotel Les Voiles, in een van onze kamers die uitkijken op de zee onder u.
Trek snel uw badpak aan, neem de lift naar beneden en u bent op het strand, nog enkele meters en u kunt de golven induiken.

Les Voiles, hotel op het strand van Le Havre

In Hotel Les Voiles checkt u niet in, maar scheept u in. U reist er van dek naar dek, u bent er onze gast. Kamers met uitzicht op zee, kamers met terras op het bovendek, ontbijt benedendeks met panoramisch uitzicht, een lift rechtstreeks naar het strand. Hotel Les Voiles is een hotel met drie schoorstenen, aan het strand van Le Havre. Baad in het licht dat Turner, Monet, Dufy en anderen zo inspireerde dat ze hun schildersezels neerpootten van Etretat tot Honfleur. Bewonder enkele meesterwerken in het Musée Malraux.

Even uw mails checken? Geen probleem. Bij de receptie, in het salon van de ontdekkingsreizigers staan computers met internettoegang ter beschikking.
Parkeren kan na reservering, en tegen betaling, in de buurt van het hotel.

Hôtel les Voiles Le Havre Onze troeven
Hôtel les Voiles Le Havre In de buurt van het Hotel Les Voiles
Vidéo Logis de Normandie


Le Havre
SwP-9joCkxQ